Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosa...eller vad vet inte jag


Reflektioner

Om jag visste så mycket bättre
än vad jag gjorde förr,
så skulle jag missat att lära
mig det jag redan visste.
Vad annat skulle jag lärt mig istället?
Och resulterat i, en bättre människa?
en annan personlighet?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av ~Leonardo~
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-15 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin reflektion.. Jag tror att när man sluter reflektera ... är det illa
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~