Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funnen bland alla mina utkast!


Försakelse

Jag älskade dig tills jag gick sönder.
Fragmenten av det som blev kvar,
föll sakta till marken, likt yrsnö
en klar vintermorgon.

Kärleken är död tänkte jag.
Förstrött lyfte jag blicken mot
ljuset och hoppades innerligt
på vägledning.





Fri vers (Prosapoesi) av ~Leonardo~
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-18 19:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. Känslan väl förmedlad i raderna.
2020-05-30

    ej medlem längre
Ja passionen har även denna sida.
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~