Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och om det spricker så får jag väl gömma mig en stund.


Det rör om
nuddar vid mitt märgben

motar tillbaka
tvingar

Hänger smilbanden
på krokarna
bakom öronen
drar åt

både där
och invärtes

Det är den dräkten jag känner
när det gör ont

för andra
inte för mig

mig får vänta
till senare




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-16 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol