Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskyller inte livet för döden


Ödmjuk
inför
livet

beskyller
inte livet
i sig

för
allt det andra

livet händer
och pågår
en stund

innehållet
är en bonus

Orättvisor
omslutande
mörker

och döden

är ingenting
som livet rår för

inte vi heller

Det är bara att vara tacksam
och låta andra gråta
när vi går




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-16 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol