Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och året går runt igen!


Spår i hösttider



Det prasslar i löven när jag traskar runt kring husknuten.
Hösten har invaderat mitt revir och ljuset har definitivt mattats av.
Det vilar något speciellt över denna årstid.
Allt saktar ner...och naturen går i dvala.
mörkret tar överhanden över dagsljuset,
sommaren blott ett minne....lika konstigt varje år.
Ändå borde man ju vara van vid det här laget.
Ljus och brasor tänds...och längtan blir efter glögg,
snö och julskinka.
Allt upprepas i en ständig flod av tid....
I ett enda poetiskt flöde av liv.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av ~Leonardo~
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-16 20:46



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så är det..vackert skaldat
2012-10-27

  Michaela Dutius
Utan höstmörkret skulle vårljuset aldrig få oss lyriska.....väl poetat!
2012-10-19

    ej medlem längre
Märker att du finner dig tillrätta i höstmörkret.. och skriver en fin betraktelse över det

2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~