Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika förhållningssätt till det onda.


Ska man vägra ta ut sorgen
i förskott
för att slippa genomlida den två gånger

Eller ska man ta ut den ordentligt innan
så att ingenting blir värre
om det väl sker




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-17 09:47



Bookmark and Share


  Alfie M
Genomlida den en gång och leva så länge det finns liv!
2012-11-07

    Upplandspoeten
Det är livets gåta, men tror det är bra att ta det när den kommer till dig.
Väldigt vacker poem.
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol