Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm


kaos i mellanvärlden och jag vill dit

kroppen täcks av kaosartade korsstygn
varje sekund i din närhet

hjärtat skriker efter mer

\"försöker du laga mig frågade hans blick
när den mötte hennes ögon\"

han fick inget svar men hennes leende
berättade miljoner historier




Fri vers av Noc
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-02-12 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc