Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chokladpengar & Papperssedlar


Försöker inte förfula mig
inte gömma någon rea-lapp
som fastnat i midjan

jag vet mitt pris
och jag vet att
det inte är chokladpengar
och papperssedlar i din ficka

jag vet

men jag har inget extra-erbjudande

this is it




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-18 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol