Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunghäfta


Det är inte det
att du avbryter mig

inte alls

Det är bara så
att det alltid finns mer
att säga

Bortom varje telefonstamtal
bortom varje avsked
När dagen är slut
och vi måste invänta en ny

och det borde väl
vara ett lyxproblem
Viljan och behovet
av att byta ord

Men i min tanke
lurar ändå tystnaden
bakom nästa hörn

Det är svårt att höra framtiden
innan man rundar kvarteret





Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-18 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol