Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag mår bara dåligt just nu


Ledsen

Jag svävar och ingen ser mig
Känns som jag faller
Fast jag når bara aldrig marken
Flyger med vinden
Fram och tillbaks
Tror mitt hjärta rivits sönder, som av en stor stor björn
Kan du se såret
Men gissar att det nog är väl döljt
Har för mig att jag trasades sönder i flykten
Jakten från mig själv
Eller var det sökandet på densamma
Minns blodet, kanske själen i mig som flöt
Men finner ingen ro
Tro mig att jag försökt måntro
Nu kvarstår inget annat
Än att dra ut det sista som finns kvar
Ni vet det där viktiga
Hoppet
Kasta det långt ut till havs
Varför varför varför frågar sig alla
Varför varför varför frågar jag mig själv
Men det svaret jag söker
Vet jag finns djupt inom mig
Troligen bakom lås och bom
Och nyckeln den följde med hoppet
Ner till havets botten
Den vill inte längre hittas
Inte av dig, nej inte ens utav mig själv
Tro mig
Jag är trött på att gråta, fantisera, att undra
För trött för att leva, på att vara denna jag.

Men än är jag kvar
Vilket gör
Att jag än ej lyckats
Få iväg hela hoppet jag kastade ut

Vad betyder det





Fri vers (Fri form) av inlovewithyou
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inlovewithyou
inlovewithyou