Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falsk kärlek


Jag är kärlek

Jag är mjuk, fin, vacker
Den som smeker dig ömt
Ser Dig
Backar när du går fram
Och går fram när du backar
Stannar upp och väntar när du inte är med 
Springer ikapp om du är snabb
Jag lyssnar och jag ler
Ger dig uppmärksamhet
Stryker dig medhårs men även mystik jag dig ger
Alla ingredienser blandas tills du en dag sakta mjuknar och slappnar av

Du tänker åh det är nu den där stora funnit mig
Den stora jag väntat på
Medan jag ser i dina ögon och ger dig mig
Då hugger  jag till och du känner ett stung och tänker
Vad
Du är fången
Följsam ändras du
Med glädje
Till den jag visar du ska vara
Tills så en dag jag undrar vem du är
Ty den du är blir en dag den du var
Den du var då jag fann dig är ett minne blott
Du undrar själv
Vart gick det snett
Bara fragment av den dig själv
Du nu ser

Kärleken gör ont. 




Fri vers (Fri form) av inlovewithyou
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-03 17:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en mycket bra beskrivning oavsett vilken exakt tolkning man gör, personligen gillade jag den mer predatoriska tolkningen med stor fång av kvinnlig list.

Oavsett vad, gott skrivet.
2013-02-03

  inlovewithyou
Detta är inte riktat till någon annan än mig själv.
Det handlar om mitt försök att reflektera över känslan: kärlek. Och hur lätt det är att tappa bort sig/mig själv.

2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

inlovewithyou
inlovewithyou