Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar är hos dig min vän


Cancern äter liv

Livet kommer 
Och det försvinner
Samma dag cancern din mors liv släcker
en annan kvinna 
ett flickebarns liv tänder
En älskad Mor dör
En älskad Dotter föds
Så många känslor
Närbesläktade
Varma, djupa
Sorg och glädje
 Men ändå så rätt

Jag är så ledsen för dig min vän
Samtidigt så glad för dig min vän
Att kunna känna sorg
Visar att du kärlek för din mor har
Vackra minnen från er tid
Tillsammans
Lever kvar

Så i samma stund en kvinna
En väninna i min närhet
Sänder mig ett mms
Bilden på en baby
Nyförlöst
Lycka och glädjetårar
Detta
För mina tankar på dig min vän
Din mor
Du var hennes barn
Du är hennes barn
Hennes hjärta
Känn hennes kärlek för dig

Förenade är vi
I kärlek och i sorg




Fri vers av inlovewithyou
Läst 399 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-04 20:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
berörande..
2013-02-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
det är tragiskt, döden
det är härligt, livet

själar reinkarneras
ni är livsskaparen

gudinnor

från födsel till död
genom livet, liven

2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

inlovewithyou
inlovewithyou