Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Salvador Dali (picture)


Tiden går

Droppar tiden - tick å tack...
Klockan mäter varje stund.
Inget märks i en myrstack:
Tick å tack - är livet sund?

Skynda hit och skynda dit,
Oavbrutet tiden går:
Måste hinna allt i tid -
dock det slutar där det slår!

Det ska inte spelar roll
Om du visste eller ej
Tiden går - förskräckligt troll -
Tick å tack... Och tack och hej!

19.10.2012




Bunden vers (Rim) av Julianna Strandberg VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-19 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP