Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan lustgas. Utan bedövning.


Biter ihop,
sammandragningar
och krystvärkar

i hjärtat

Liksom ingen idé
att bli ett djur,
ropa på Gud
eller mamma

De hör inte nu.
Ska inte höra.

Jag ska själv...

Och det är inte synd om mig,
inte ett dugg.

För när mitt hjärta har krystat färdigt
ska jag vara vän med det igen.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-19 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol