Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ful ankunge


Svanflocken landat
vänd mot gråruggig unge
ensam och utstött




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-19 15:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett bra budskap i din haiku. Så lever många människor också!



2012-10-20

    ej medlem längre
Bra,har känt mig som den ungen ett tag.
2012-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...bra skrivet men mungiporna åker neråt...
2012-10-19

  Anya VIP
Jaa djurlevenet kan vara tufft.
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP