Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)Vår


Fåglarna kvittrar i varje buske
Gruset knastrar under skornas sulor

En liten yrvaken björnunge tumlar runt
En dunge med vitsippor dansar i vinden

Dagarna kommer tidigt in i sovrummet
Fönstren tvättas golven doftar såpa

Alla trädgårdens växter ses över efter sin sömn
Staketen målas med röd färg den vita tippen lyser

Lyckan ler i stela leder
Kärleken smyger sig fram



Lynx © M





Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-20 20:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket fin bespegling
2012-11-06

  Ljusletaren
Vårfint varmt och jag ser allt framför mig ... ljuvligt/kram
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP