Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En äppelmuffin, av vera gade, inspirerade till kommentaren. Nu heter en växt, i och för sig' flitiga Lisa. Men varför inte lika bra 'kära Britta' eller 'Hesa Fredrika'? Från 2012.


Kritik på en text (1674) en rick




Om blott kocken är på bettet
kring steken gråter fettet.
Vem bryr sig om en stekpanna?
Kanske lärling flitiga Anna
eller den som vänder spettet?




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 05:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP