Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Antony" skicka en fregatt hämta mig-mig


Swedish Suvenirs

 

-Att vissa får skattemedel för att inhysa människor som flytt fasor och våld, köpa sängplats åt dem i sina lägenheter, sommar adresser,o.s.v  still Bert Karlson människor däggdjursart"stay in dogg position"

Försvarsminister Karin Enström har hårdnackat och vägrat kalla Saudiarabien för en diktatur. Eftersom härvan med planerna på en svensk vapenfabrik i Saudiarabien  och medgav i augusti att kungariket är en "auktoritär regim".

Svensk Regering som inte kan skilja på Demokrati och Diktatur gjorde mig sömn lös.

Sedan nattens nyheter att USA skickar hangarfartig till Sydkinesiska sjön där Kina har anspråk på, för Nansha-öarna: Malaysia, Vietnam och Filipinerna.

Då så 305 ett flygdäck med en besättning på 5 000 sjömännen ombord säkra bara vänskap och fri passage med Vietnam gör mig stum.

Ungefär på samma mot posterades vid gränser med Turkiet ett kommando av samma styrka.

 

Krig alltså! övning påstår först.

 

Jo, händelse krig handels embargo, och feta mutor i europarlamentet, typ snus dosa, förgiftad mat, kommer så småningom flera sådana mutor brott  till krita... 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP