Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlikning med Förorten.


Strindberg skrev
om livet som omtagningar

men jag irrar inte längre
längs Drottninggatan

Har förlikat mig med förorten
och kan småle åt fredagsmys

Inte lika rädd
ändå så lätt
att sätta på sig nedtrampade skor

De nya får stå kvar på hallmattan
då de gör sig bättre
på Drottninggatan






Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-21 12:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min önskan är att allt ska gå dig väl, Solpuman.
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol