Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom för några dagar sedan


Höstblandning

Höstgrå -
är himmel
så tung och
våt
som om någon
fäller en tår
en tyst och ljudlös
gråt

Höstblå -
bakom raggsocksvåt
grå ridå
kanske morgondagens
himmel är klarblå

Höstdagjämning -
med en kopp varm
choklad intill ett
tänt ljus avnjuter
jag en mysig stämning

Höstglöd -
jag njuter av
en medhavd fika
i solens sken
som likt en orangefärgad
apelsin avger
nyttigt C-vitaminstöd

121021




Fri vers av sajo
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-21 18:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en fin blandning av höstelement - glad fika på slutet :)
2012-10-29

  Maria T
Jag kom att tänka på
våta raggsockar
2012-10-27
  > Nästa text
< Föregående

sajo