Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Darling serves the lord.

Mitt hjärta,
En bankvalv alla tjuvar
Vill spränga.




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-22 11:26



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Just det jag tänkte när såg i tidning fem signaler hos kvinnor fast ofta för sent
2012-10-22

    ej medlem längre
gränslöst tjuveri
hur ska man försvara
sitt hjärta mot allt som känns fel

2012-10-22

  melancholia
åh så fin *
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP