Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängelset

fotografen letade efter fåglar
att ta bilder av
och sätta inom lås och bom

konstnären skrattade
åt sitt eget fängelse
såg det sköna
i den skapade bilden




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-23 09:51



Bookmark and Share


  vera gade VIP
fångade i ordens fängelse älskar poeten fåglarna..
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson