Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kille sa att jag hade missat min chans med honom. Han fick en kort dikt som svar :3


En chans

Du gav mig ett val och jag valde.
Du gav mig en chans och jag chansade.
Kom inte nu och säg att jag gjorde fel val och missade min chans.
Jag valde att inte chansa på dig helt själv.




Fri vers av Karolinn Viklund
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-24 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolinn Viklund
Karolinn Viklund