Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

observation

Tänder en cigg, låter röken svepas ut med
den varma luften som rusar ut i takhöjd.

In.
Ut.

Drar ett djupt bloss,
håller röken inne tills det värker
i lungorna.

In.
Ut.

Tänker, tänk om livet skulle stanna
här, i detta nu, och inte fortsätta mer.
Frysa världen just i detta ögonblick,
här och nu.

Ingen skulle kunna säga
att ögonblicket vore illa valt.




Övriga genrer av Mikael Eriksson
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-02-13 11:40



Bookmark and Share


  JML
Fin observation. Lev livet som om var minut vore den sista. Kanske kan du stryka lite i stycket "Tänker, tänk osv
2006-04-01

  Jessica Ebbesson
Intressant och tänkvärt att följa med i din observation..Tack för att du delar med dig :))
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Eriksson