Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
äh, vet inte vad eller hur; ändrar och skriver om och låter det bli som det blir; en text, mina texter, är inte statiska, inte definitiva, aldrig avslutade - på gott och på ont



våga känsla våga

När det känns så där på riktigt riktigt
så känns det liksom i hela kroppen
i bröstet!
i magen!
i benen!

Och när det inte
känns
vet man - eller som oftast oftast,
borde borde borde veta -
att det är nu är det dags
för avfärd
för uppbrott

dags att gå lämna bryta

Men sen är det ju bara
just det där
att ha
mod styrka kraft
att känna efter
på riktigt

Att våga 




Övriga genrer av Mikael Eriksson
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-06-07 02:49



Bookmark and Share


  Ms Field
jag känner verkligen igen mig i den där känslan. tänkvärt!
2006-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Eriksson