Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är alldeles för lat för att fullfölja den här texten just nu, så jag lägger ut den till allmänt beskådande; en bagatell, typ.



tiden som gick

Så klev han in i vardagen igen, sådär uppfriskande nyvaknad som man känner sej efter en natts verklig god sömn. Det var bara det att nu var det flera månader sedan, år kanske, som han hade uppskattat den enkla, okomplicerade tillvaron som det innebär att gå till jobbet, foga sej in i ett vardagligt, alldeles enkelt sammanhang. Han hade gått igenom sin skärseld med livet och den mentala hälsan relativt välbehållna, så vad kunde han mer begära?

Lycka?




Övriga genrer av Mikael Eriksson
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-05-03 00:02



Bookmark and Share


  Therés
JA LYCKA! 5p
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Eriksson