Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mix

blanda

sorg, vrede och

lika delar

vin 

tillsammans med

sovmedicin

och du har  något som kommer

att försätta berg på språng

och dej själv på flykt 




Övriga genrer av Mikael Eriksson
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-06-07 02:55



Bookmark and Share


  JML
Ser allt blandas i en gammaldags shaker... Med is.

Och ser bergen springa.
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Eriksson