Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skört


Första frostnatten
tunn is på pölar minner
om livets skörhet




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-25 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om ditt budskap här. Fin haiku!


2012-10-26

    ej medlem längre
En fin metafor i tunn is!
2012-10-25

  Anya VIP
Joo tunna sköra liv ska man vara försiktiga med.
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP