Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den andra till Chema. Det kommer en tredje snart. Skrev bägge inom loppet utav ett par minuter.


Allt jag är, bara för dig.

Sorgen sköljer över mig,
som en våg utav glädje ibland kan,
men bara sorgen stannar kvar,
som isen på en sjö.

Där, för evigt och för alltid.
Trots de dansande vindarna,
trots solens värmande strålar,
trots de lekande barnens glädje.
Isen, den vill inte smälta men jag finns där,
runt om, i luften, i barnen, i solens varma strålar
och jag värmer, gläds och dansar bara för dig.




Fri vers av Ymje Sköld
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-02-13 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ymje Sköld
Ymje Sköld