Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara vacker

Våra blickar möts

du spärrar upp ögonen.

Ja visst är jag vacker

det är inte du men

jag tycker om bekräftelsen

som du ger mig.


Jag vet att jag inte är vacker

och inte heller söt

även om alla får höra det

minst en gång i sitt liv.

Men när du tittar på mig sådär

kan jag inte bara få låtsas

om endast för några sekunder

att jag är värd att beundras.




Fri vers av Troen
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Troen