Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla skepp seglar bort från mig

Det är vindstilla,
men alla skepp seglar bort från mig.
Och jag lämnas ensam,
någonstans i Stilla Havet

De bruna skepnaderna kommer
snart försvinna i horisonten.
Och till och med fiskmåsarna
flyger bort från mig.

Men jag kan inte röra mig
på ett hav som är alldeles för stilla.
Och jag undrar om det bara är jag som har segel,
om alla andra har motorer.




Fri vers av Troen
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-12-23 14:36



Bookmark and Share


    dreamoflife
Bra fråga!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Troen