Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli hel

Lämna allt du har
Och allt du äger

Följ med mig
Gläd dig med mig

Stöd mig när det är tungt
Så som det är din plikt mot den du älskar

Ställ undan dina behov
När det kommer viktigare tider

Gläd dig med mig
När du är bruten
För då kan jag hela




Fri vers av Elshi
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-10-28 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elshi
Elshi