Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt testamente


Du ska få blåsa såpbubblor
och släppa heliumballonger mot himlen

åka skridskor med borstar på fötterna
sådär som Pippi då hon skurade köksgolvet

Du ska få bygga kojor under bordet
och dricka vattenchoklad med grädde

Om du vill. Om det är du.

Har skrivit upplevelser i en bok
som mitt testamente
sakerna jag vill ge till dig

Om fåglar att mata i parken
om nummerljus att tända i advent

Om du vill. Sakerna som är jag.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-28 09:57



Bookmark and Share


  Alfie M
Den här texten tände sekundkorta bilder, som i ljuset av tomtebloss. Fint om att öppna sig för någon, att öppnas av någon. Alla är vi skattkistor, på glänt.
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol