Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TID


Den Gamle Mannen
i forntid kallad ATTA;
det fanns en myra

nu återvänder vi
din stora hand om min
till den blomsterströdda ängen
bäst är dikeskanten
med alla sina örter
och smultron -
en kopparorm
och vad släpar de små myrorna?

sommardagen evig tid




Fri vers av vera gade VIP
Läst 679 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-29 18:52

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Underbar. Promenaden genom livet är en tillbakablick. Vad var det nu som var så viktigt? Äh, låt oss lukta och känna och hålla handen.
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP