Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov gott

På röda lackmoln
vårt tungomål vilar
i varsin påse med kulört sand

För likt grekiska bokstäver
i ett virrvarr av mischmasch
vi er förmedlar gigantiska proportioner

Kliva ur, kliva i, tvätta och borsta
Gapa, svälja, tömma och byta
Läsa, lyssna, blunda och drömma

Paraplyer, torvmull och söt mjölk
i barnslig förening med Joens försyn
likt magisk ramsa era ögon slocknar

Storebror - lillebror
Vi älskar er




Fri vers (Fri form) av Reine Kristoffersson
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-30 18:59



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
bara tycker om en massa
inget konstruktivt att komma med
2012-11-01

  Millan1
Å sen sov de sött...
2012-10-30

    ej medlem längre
Härligt nattande!
2012-10-30

  ResenärGenomLivet VIP
Härliga ritualer för sänggående...mysig läsning...
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Reine Kristoffersson
Reine Kristoffersson