Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stelnad i vintersprång

I bristen på solen som skiner
Jag fylls utav adrenaliner
I ådrorna blodet det rusar
Kvickt såsom höstvindar brusar
tills en dag närsom vintersol lyst
Jag blir stilla, fast och förfryst.
Mina lemmar jag inte kan röra
Och jag känner jag inget vill göra.
I dvala i väntan att tina,
då vårsol igen börjar skina.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-30 12:55



Bookmark and Share


  KrutOla
Ja så kan man ju känna sig i dessa tider... Björnarnas exempel månne kanske vara klokt att följa. Snyggt rimmat och resonerat.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick