Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vi ska uttrycka oss för varandra.


Alla jag skrev för är döda
eller så sitter de på en soligare plats
där de läser nya texter
i sina ständigt pågående liv

Publiken har gått hem
så jag talar med mig själv
och med andra som lyssnar på mitt dravel

Det finns ingen anledning
att göra meningarna svårbegripliga
Inga skäl att svepa in sig i en fjäderboa

Jag blir inte mer än mig själv
och det ska inte vara så svårt att leva

så nu lämnar vi de mörka rummen
för att mötas i dagsljus






Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-30 12:26



Bookmark and Share


  Alfie M
Väldigt fin och tänkvärd. Tyckte om liknelsen med boan. Jag gillar också enkelheten.
2012-11-07

  cilax VIP
texten andas historia bakom. I vilket fall, jag gillar den. Svårt att skriva begriplig poesi, denna är mycket bra, lycka till
2012-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol