Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag är 13 år enligt alla papper och enligt kortet jag fick av mamma 2 veckor sen.

På framsidan är det 3 katter som sitter i små skålar.
I kortet står det grattis med stora bokstäver.

Jag tror inte på år.
Jag är tidlös,för gammal,för liten,för trött.
Ibland kan jag stå fram för spegeln och se spegelbilden långt in i ögonen,in i pupillen och allt det svarta där, men jag hittar aldrig mig, det som är jag.
Det är helt tomt. Ofta undrar jag var jag finns om jag finns.




Bunden vers av Matilda Svensson
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-30 18:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Men du är där, hela texten strålar ju utav dig.

En djupt filosofiskt bra text och tanke.

2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Svensson
Matilda Svensson