Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejer

Det här är för tjejerna som inte alltid vinner.
Tjejerna som är uppe på natten och lyssnar på musik som inspererar dom.
De tjejer som skrattar,ler,gråter och tänker som en rutin varje dag.
De som älskar,lär och ångrar.
Tjejerna som aldrig kommer att ha det lätt.
Tjejerna som lär sig att leva på det hårda sättet.

Dom äkta tjejerna.




Fri vers (Fri form) av Matilda Svensson
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Svensson
Matilda Svensson