Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Satans Tillkortakommandens Epok.


Ormens Tid



Dagens grå
skymning sväller.
Väldigt hallå
när Vilddjuret skäller.

Det är något som
händer i det
fördolda inom
vår samhällssocietét !

Det verkar som om alla
dansar runt Satan
i vinden den kalla
därute på gatan

Jag vill ej
vara med,
- så lämna mej
då ifred!

Svarta fanfarer
vid dagens slut
för världens barbarer
har jag hört förut.

Vi lever i
Ormens Tid!
Vill man va´ fri
må man ta till strid!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-30 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf