Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är det skönt att försvinna in i musiken, lyssna på låtar och låtsas att det finns någons som förstår en, och mår lika dant.


Gråter i otakt

Jag höjer volymen och musiken strömmar ut ur de sprängda högtalarna
Låter musiken omringa mig
och suger i mig dens själ

Överanalyserar texter, letar citat
försöker hitta något att uttrycka det jag känner.
Hitta någon, som känner som jag

Jag försvinner in i musikens dimension
blir ett med trumvirveln, kysser melodin

Jag BLIR

toner, stycken, verser, och bryggor bildar min vävnad
Hjärtat en enda rytm

men ändå
så gråter jag i otakt.




Fri vers (Fri form) av eldkastare
Läst 533 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-31 19:48



Bookmark and Share


  Amanda Lantz
Känner igen mig.
Väldigt vackert diktat
2013-01-20

  Lilla Bambun
Så vackert... Man känner igen sig i dina rader
2013-01-13

  Suss Petersson
För mig är musiken en tröstande vän...någon man söker sig till för att finna orden som kan trösta.
2012-12-05

  katastrofromantiker
Ja! Känner igen! Och när man hittar en ny låt som man känner igen sig i är det lite som hitta en vän som förstår.
2012-12-05

  Tarantaran
Din gråt kanske har en ton
som du inte hört ännu..
en sound som väntar på
dina tårar..det kan vara
mongoliansk strupsång..
eller någon annan musik
som man mera sällan
stöter på..eller gråter
med..finns ju kanske
andra möjliga också :)
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare