Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man?

Vad gör man när det som borde skänkt en lycka ger en mörker?
När höjden har blivit avgrundsdjup?
Vad gör man när stegen når ner till botten,
och kanten inte längre har ett slut?

När mörker och kyla är allt du känner,
och lycka är ett minne du inte längre har kvar?
När det gör ont i bröstet,
och livet lämnar dig med frågor utan svar?

När lågan som brann har bränt dig,
och allt omkring dig dör?
När livet har försvunnit,
och du gömmer dig från världen utanför?

När pusslet saknar alla bitar,
och själen är en avgrund utan slut?
När hjärtat har skrumpnat,
och allt hopp har dött ut?

När det som kväver dig
är saknaden
av något du inte längre


har kvar.


vad gör man?

vad gör
vad




.




Bunden vers (Rim) av Mikado
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-01 00:42



Bookmark and Share


    Den som skriver
åh. jättejättefint. jag blir varm i hjärtat.

favoritdel:

När lågan som brann har bränt dig,
och allt omkring dig dör?
När livet har försvunnit,
och du gömmer dig från världen utanför?
2012-11-01

    ej medlem längre
jättebra! :)
2012-11-01

    //Nikita
Man lider.
Man fortsätter att lida.
Tills någon tar lidelsen ifrån dig.
Då blir du fri.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Mikado