Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gå vilse i sig själv

Jag har en labyrint i min kropp
Och jag tror jag har gått vilse
Häckarna är för höga
Och jag kan inte längre höra
Mitt hjärta slå

Jag har en fågel i min kropp
Och jag tror den har slutat sjunga
Rösten är försvunnen
Och ut kommer ljud
Utan någon sång

Jag hade ett hål i min kropp
Och jag tror jag fyllde det med sten
Förgiftade mina tankar
Och lämnade mig kvar
Ensam på botten




Bunden vers av Mikado
Läst 300 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-14 00:37



Bookmark and Share


    gamlarader
Berörande, fint skriven
2014-08-25

    //Nikita
Förlamande och vackert.
En sorgsen melodi, bland tung melankoli.
2014-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Texten förmedlar stor sorg!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Mikado