Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nykär

Leendet på mina läppar dör inte ut,
ljudet av mitt skenande hjärta som inte tar slut.
Du har gjort något med mig,
som gör att jag inte kan sluta tänka på dig.
En längtan att vara där du är.
Jag antar att det är så det känns att vara nykär.




Bunden vers (Rim) av Sevelin
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-01 20:30



Bookmark and Share


  ULJO
Finstämt och kärleksfullt.
2012-11-15

  Po VIP
ja i all sin enkelhet, bra
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sevelin
Sevelin