Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbar <3


Idag låter jag min utsikt vara sagolik

Min utsikt är sagolik
Just i detta ögonblick
Detta nu
Alldeles magnifik

Stannar upp

Fylld utav kärlek jag är
Kanske kan tänkas låta sisådär
Fast idag finns inget slut
Faktum är att jag inte vill
Förlora en endaste minut
Inte ens den simplaste
Kanske för en del
Menlösaste sekund

Det är varmt och det är hett
En smekande ljummen vind
Gör sig påmind
Lätt mot min kind

Den finns

Bestämmer så
Tvätta bort masken
Av med dräkten
Allt som tynger
Det kropp och själ i sig bär
Men ändå
Även fast idag är en vacker dag
Vågar jag inte helt
Så snyggt allt nedlagt är

Förvarat i den gyllene asken

Går sen rakt ut mot det stora
Nu möter mig sötman
Hela känslan utav lättnad
Det heta mjuka under foten
Våga låta hela trampdynan sjunka in
Dras snart åt mitt hav
Tillägnat mig
Likt en humla mot sin blomma

Klart och nästan inga vågor
Tar ett kliv
Helt sonika dyker
Rakt i
Omsluten av det där vackra, mystiska
Djupa oändlighet
Jag njuter
Ingen energi som tryter
Idag det är bestämt
Vill förnimma
Det för mig förutbestämt
Såsom jag skulle kunna ha det jämt




Fri vers (Fri form) av inlovewithyou
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-02 14:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tittar du dig själv i speglen
jag hoppas så

underbar dikt
2012-11-03

  melancholia
åh önskar att man kunde känna så här varje dag, du kämpar för att få behålla dina vackra känslor inombords.
Vacker dikt om insinkt.,
2012-11-03

  souleater
wow... nice!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

inlovewithyou
inlovewithyou