Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, man måste ju vara sysselsatt...


Aktiviteter



Simma i sjöar, långt
inne i landet.

Sjunga i kör, en
kärlekskrank alt.

Knyta barnaskor :
Vad han är söt!

Kratsa hovarna på
bästa vännens häst, Polly.

Sy in sitt monogram
i blått på väskan.

Skriva rent 36 sidors
diktmanuskript.

Ge sej själv en usel, - men
hel orgasm.

Tända ljuset och
lyssna på blåsten.

Skicka iväg en pil på måfå :
Han finns någonstans i universum.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-11-02 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf