Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den presumtiva älskaren...


-Trollkarl, - kom!


-Trollkarl, - kom!
och förvandla
min skymning,
blå dimma!

Smitta min själ
med ditt Opium!

Låt mej få hulka
mot din axel -
Trösta mej!

Sinnen kokar över
i lekamlig gryta.

Knastrande knasighet!

-Trollkarl, - kom
och ge mej
ditt magiska
finger...

Konstiga djur
försöker bli
mänskliga.

De passerar revy för
min blick, - som du.

Kom närmare!
Känn min heta
magnet!

-Låt oss gå samman!

Innan det är försent.
Livet kan slå
rot,
någon annanstans.
I dödens jord.

Jord blir liv blir jord.

Liv blir jord blir liv.

Var med mej inatt!
Och, lämna mej då det gryr!

-Trollkarl, - kom!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 276 gånger
Publicerad 2012-11-02 19:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra! gillar texten..
2012-11-02

    Alvan:)
Jätte fin!
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf