Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömlik dåtid.


Filmatisering



Som en film,
Dåtiden, där vi
var skådisarna
och åskådarna.

Statisterna, som
ett lämmeltåg
genom Historiens
alla pärser.

Eliten lekte
Krigets blodiga
allvar, som var
réellt, blott för

de drabbade, de
som fick betala
med liv
och logi.

Kanske kommer
du, en dag, och
tar mej med till
Framtidens Dokumentär....




Fri vers av Marianne Räf
Läst 246 gånger
Publicerad 2012-11-02 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf