Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... är man kanske mest intresserad av!


Det man inte har ...


I runda lovar
gick jag omkring
mitt förgångnas
heta potatis :
herr Tid!
Mina kollegieblock
var fulla av
notiser och
romantiskt klotter
och uträkningar.

En dag
skulle jag knipa
honom till min famn,
bestämde jag mej för!
Han flydde undan
och gäckade mej
vid gränserna. Men,
nu, när jag HAR
honom, ser jag mej om
efter herr Spejs!




Fri vers av Marianne Räf
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-02 22:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den eviga kampen, om tid o rum:)
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf