Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot en ljuvare tid!


Vintern mildras i mars



Flämtande fiskar ---
Tindrande kattögon.

Vintern mildras
i mars månad.

Sussie kan karate,-
sparkar snea

mansgrisar i
ändan om de inte

vet att passa sej!
Själv, sitter jag

och skriver dikt
i ett helt liv.

Vinden blåser
från syd, idag.

Lasse 'gick' som en
häst i mitt skrev!

Snart, nosar snödroppar
sej upp ur myllan.

-Var är du, nu, - min
lilla Gullefjun?

Värmen du gav finns
fortfarande kvar.-






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-02 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf